SBT d.o.o. – Solutions in Building Technologies je tvrtka koja nastala 2013. godine nakon restruktuiranja poduzeća Siemens d.d. Zagreb. SBT d.o.o. je nakon restruktuiranja preuzeo većinu djelatnika odjela Siemens Building Technologies. Potpisivanjem distributerskog ugovora sa Siemensom tijekom 2013. od Siemens d.d. Zagreb preuzeli smo većinu klijenata s kojima smo nastavili buduću suradnju. S obzirom da se našem timu pridružio najkvalitetniji kadar u mogućnosti smo odrađivati najkompleksnije projekte na području automatske regulacije, vatrodojave i tehničke zaštite. Nova organizacijska struktura pridonijela je našoj fleksibilnosti, brzini i kvaliteti pa tako već u prvoj poslovnoj godini 2013. bilježimo rast veći od planiranog. Rast se nastavlja i u 2014. pa zbog obima posla u 2. kvartalu dolazi do zapošljavanja novih djelatnika.

Siemens-mala

U 2014. SBT d.o.o. ugovara nekoliko novih poslova na domaćem ali i na stranom tržištu čime postajemo i izvoznik što u dinamičnom poslovnom svijetu smatramo velikim uspjehom. 70% našeg posla uključuje rad sa stalnim klijentima što dokazuje našu kvalitetu, ali i zadovoljstvo naših kupaca. Naša vizija je daljnje širenje na domaćem tržištu, ali i u regiji na obostrano zadovoljstvo naših stalnih ali i novih klijenata. Podižemo kvalitetu našeg poslovanja stalnom edukacijom zaposlenika, uvođenjem i poboljšavanjem procesa kako bismo na najkvalitetniji način odgovorili izazovima koji su pred nama.

Naše sjedište nalazi se u Poslovnom centru Mani u Buzinu u neposrednoj blizini Zagrebačke obilaznice što nam omogućava odličnu prometnu povezanost i brzi izlazak na sve intervencije.